“Sommige deuren gaan alleen van binnenuit open”

– Hafiz

Transformatie door ontwikkeling
Groeien betekent niet nieuwe dingen leren, het gaat over transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt. Net zoals sporten kan het oncomfortabel en spannend zijn, maar de nadelen wegen niet op tegen de voordelen. Het is een hoogst persoonlijk avontuur waarbij nieuwe perspectieven zich aandienen.
 • null

  Developmental Coaching

  Deze vorm van coaching vindt haar oorsprong in ‘constructive-developmental theory’, een rijke, wetenschappelijke theorie en praktijk. Ik help je om je eigen betekenisgeving te onderzoeken en te begrijpen. Zo kan je zien wat jouw perspectief mogelijk en onmogelijk maakt in je relaties en in het bereiken van je doelen. Ik ondersteun je bij het creëren van nieuwe perspectieven die een vruchtbare bodem vormen voor het aanleren van nieuwe vaardigheden.

 • null

  Programma's die je echt helpen veranderen

  Ik creëer – vaak samen met andere collega’s – programma’s die je helpen om met complexiteit om te gaan én om deze in je voordeel te gebruiken. 

  Je wordt beter in het verwelkomen van diverse perspectieven, het inzetten van conflict als een manier om vertrouwen te verdiepen en in het blootleggen van patronen wat leidt tot nieuwe mogelijkheden.

 • null

  Groeien als team

  Het gaat best goed met je team. Toch lijkt er iets te ontbreken. Sommige zaken blijven onuitgesproken. Hier en daar duikt er weerstrand op, stress…

   

  Ik ondersteun teams in hun verdere groei vanuit het kader van ontwikkelingstheorie.

  Tools zijn onder meer: Immunity to change (voor teams), deep democracy en liberating structures.

 • null

  Keynotes

  Mogelijke topics:

   

  • Een duik in constructive-developmental theory en hoe het mensenlevens kan veranderen
  • Hoe investeren in ontwikkeling een buffer kan vormen voor stress & burn-out
  • Psychologische veiligheid en hoe je het kan creëren
  • Leading change: hoe je anderen kan helpen te veranderen door jezelf te veranderen

Samen op pad?